Garantie en Klachten

Garantie en Klachten

Tevredenheidsgarantie
Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij Vanclaes. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u het omruilen? Geen probleem! U kunt het product met de originele labels binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Ook een afgeprijsd product. Heeft u het product al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Bij Ruilen en retour leest u hoe u kunt ruilen of retourneren en wat retourneren kost.

Wat doe ik als ik een verkeerd product heb ontvangen?
Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een product ontvangen dat u niet hebt besteld? Neem contact op met onze klantenservice via info@vanclaes.com of 0172-200 100 (lokaal tarief). Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. We zorgen dat u kosteloos het goede product ontvangt.

Heb ik garantie op een product?
Gaat er een product onverwachts kapot, dan kunt u natuurlijk op ons rekenen. Op al onze producten krijgt u de garantie van de leverancier. Neem voordat u het product retour stuurt, contact op met onze klantenservice via info@vanclaes.com of 0172 200100 (lokaal tarief). Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Hoe werkt de klachtenprocedure?
Heeft u een klacht over onze service? Laat het ons schriftelijk weten per e-mail (info@vanclaes.com) of per post (Vanclaes, Gnephoek 18, 2401LP Alphen aan den Rijn). We onderzoeken de klacht en nemen binnen een week contact met u op.


Vanclaes boottrailer - webshop  +31 (0) 172 - 200 100Ideal - sichere Zahlungs
VISA - MasterCard - Maestro